INREGISTRARE

*
*
*
*
*
Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii.
facebook
twitter
logotype
deco

Va aflati in pagina: Acasa

Avem 5 vizitatori online
img1
img2
img3
Gradinita 8 Sighet
22
Mai
    Anunt privind reinscrierea -inscrierea copiilor pentru anul scolar 2020-2021
Comments
Share

Click aici pentru vizualizare anunt

 
Doneaza 2% din impozitul pe venit pentru Asociatia Parintii Copiilor din Gradinita cu Program Prelungit nr.8 Sighetu Marmatiei
Comments
Share

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul anterior, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

Directionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donatie! Este vorba de o suma datorata statului (ca impozit) dar puteti decide modul si cui va fi ea alocata.
 
Cat cheltuiti?

Nimic!
Aceasta suma este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre dumneavoastra catre o asociatie sau fundatie.

Multumim pentru ca ai ales  Asociatia Parintii Copiilor din Gradinita cu Program Prelungit  nr.8 Sighetu Marmatie pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit.

Inainte de a merge mai departe trebuie sa stii ca:

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 4
Banner