INREGISTRARE

*
*
*
*
*
Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii.
facebook
twitter
logotype
deco

Va aflati in pagina: Acasa Evenimente An scolar 2012 - 2013 Stiri 2012 - 2013

img1
img2
img3
Stiri 2012 - 2013
Prichindeii de la 11 gradinite din Maramures au participat astazi la Concursul Judetean de Educatie Rutiera PDF Imprimare Email
Scris de Maramedia   
Vineri, 17 Mai 2013 16:32
Comments
Share

Prichindeii de la 11 grădiniţe din Maramureş au participat astăzi la Concursul Judeţean de Educaţie Rutieră “Noi ştim să circulăm corect”organizat în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 8 din Sighet. Concursul a fost axat pe  deprinderea principalele reguli de circulaţie rutieră, dar şi pe dezvoltarea spiritului competitiv şi pe recunoaşterea avantajelor muncii în echipă.

Gazdă pentru al treilea an consecutiv al Proiectului “Ştim să circulăm corect”, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 8 a pregătit logistica necesară pentru derularea probelor de concurs. 

Copiii au fost supuşi la două probe: una teoretică şi una practică. La proba teoretică prichindeii au trebuit să răspundă la câteva întrebări de cultură generală, să desluşească înţelesul unor ghicitori, au fost evaluaţi prin chestionare şi jocuri, toate sub o formă distractiv- educativă.

Ultima actualizare în Duminică, 29 Iunie 2014 17:15
Citeşte mai mult...
 
Paste fericit ! PDF Imprimare Email
Comments
Share

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni,mai curati ,mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu.

Lumina Invierii Mantuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie,  fericire şi multă iubire.

Colectivul cadrelor didactice de la Gradinita cu Program Prelungit nr.8 Sighetu Marmatiei va doreste “Un paste fericit alaturi de cei dragi!”

Baftă la ciocnit oua!

 
Copiii de la mai multe gradinite din municipiu au sarbatorit azi Ziua Pamantului PDF Imprimare Email
Scris de Maramedia   
Miercuri, 24 Aprilie 2013 17:21
Comments
Share

Mai multe grădiniţe din municipiul Sighetu Marmaţiei au desfăşurat astăzi diverse activităţi specifice, pentru a marca Ziua Pământului. Îmbrăcând veşminte de culoare albă şi purtând pancarte cu diferite mesaje, copiii de la Grădiniţa Nr.7, dar şi cei de la Grădiniţa Nr.8 au colindat azi oraşul pentru a conştientiza cetăţenii cu privire la importanţa ecologizării. Primăria Sighet a fost de asemenea vizitată de către un grup de copii de la Grădiniţa Nr.7.

Înarmaţi cu pancarte însoţite de mesaje privind protejarea naturii şi sacoşe ecologice realizate de propriile mânuţe, copiii de la Grădiniţa Nr. 7 au făcut o vizită şi pe la Primăria Sighet, pentru a distribui tuturor câte o sacoşă de acest fel. Aceştia au fost primiţi cu uşile larg deschise de către angajaţii Primăriei, dar şi de primarul Ovidiu Nemeş şi viceprimarul Horia Scubli. Reprezentanţi ai primăriei le-au prezentat pas cu pas instituţia, pentru a-şi desfăşura activitatea aşa cum şi-au propus.

Ultima actualizare în Duminică, 29 Iunie 2014 17:13
Citeşte mai mult...
 
La Gradininta nr.8 din Sighet au avut loc doua proiecte educationale in cadrul saptamanii: “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 17:22
Comments
Share

In saptamana 1-5 aprilie, in cadrul saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” s-au desfasurat la Gradininta Nr.8 din Sighet doua proiecte educationale pe nivele de varsta.

Nivelul 1: Vizita la cabinetul stomatologic, la farmacie si la SMURD.

Nivelul 2: Vizita la Muzeul de Stiinte ale Naturii, la Sera cu flori a orasului, prezentare powerpoint “Salvati Pamantul”, teatru de papusi, lucrari din materiale reciclabile, colorare de pliante pt Ziua Pamantului (22 aprilie)

Educatoare nivel 1:

Grupa mica: Lihet Anamaria, Moldovan Ana, Mich Bianca, Halciar Simona

Grupa mijlocie: Barlea Cornelia, Nagy Maria

Educatoare nivel 2:

Grupa mare: Hotico Ioana, Ulici Maria, Boicioc Tunde, Simion Persida, Mihai Maria, Fetco Aurica, Halas Mirela, Grijac Rebeca

Director: Baldean-Gintner Melinda

Proiectul nr.2:     „ UN  COPAC ,  O  FLOARE, O  RAZĂ  DE  SOARE "

Ultima actualizare în Duminică, 29 Iunie 2014 17:09
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Expozitia "Martisor, traditie si simbol" va fi deschisa pana pe data de 7 martie PDF Imprimare Email
Scris de Maramedia   
Sâmbătă, 02 Martie 2013 17:56
Comments
Share

În cadrul expoziţiei „Mărţişor, tradiţie şi simbol”, organizată de către Muzeul Maramureşului în colaborare cu grădiniţele şi şcolile sighetene, s-au adunat 150 lei din vânzarea de mărţişoare. Întrucât vânzările nu au mers aşa cum era de aşteptat, expoziţia va rămâne deschisă până pe data de 7 martie, astfel Muzeul Maramureşului lansează o invitaţie tuturor sighetenilor de a contribui la răsplata muncii celor 250 de copii.

Cele peste 700 de mărţişoare au fost confecţionate de către 250 de copii, care s-au străduit alături de cadrele didactice să facă cele mai frumoase şi atractive mărţişoare. Sighetenii însă nu s-au prea înghesuit să le cumpere, cu toate că preţul este unul foarte accesibil, de doar 1 leu, iar scopul pentru care sunt scoase la vânzare este unul caritabil. Cu toate acestea copiii vor fi răsplătiţi pentru munca pe care au depus-o cu diplome de participare, cu o vizită gratuită la oricare dintre secţiile Muzeului Maramureşului, în decursul acestui an şi totodată cu posibilitatea de a participa la următoarele ediţii ale proiectului „Eu sunt pui de moroşan”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 2
Banner